Bella's Fashionlife

Bella's Fashionlife

26.1.2016

TRIP TO TALLINN






 
 







On Saturday morning I left for the harbor about 7am. I was going on a trip to Tallinn with a group of about 30 people, to shop for fabric because it's soo much cheaper there. We left with a buss that drove us around Tallinn to all the good fabric shops. Even though we had a really tight schedule I found time to walk a little around the city, exploring and taking pictures. I love the architecture and especially that wall painting.
The cafe you're seeing in the pictures was so cute and I wished I could have staid longer, but we were on a really tight schedule so that we would have enough time to do what we were actually there for. I guess it’s a bit weird that I’ve been to countries like Australia and USA before Estonia, when it’s right across the gulf of Finland. Hope you have a great week. :)

Lauantai aamu seitsemältä lähdin satamaan. Olin lähdössä noin 30 ihmisten kanssa matkalle Tallinnaan kankaita ostamaan, koska ne ovat niin paljon halvempia siellä. Lähdimme bussilla joka ajoi meidät Tallinnaa ympäri eri kangaskauppoihin. Vaikka meillä oli aika tiukka aikataulu, niin löysin vähän aikaa kävellä vähän tutkimassa ja ottamassa kuvia. Rakastin sitä arkkitektuuria ja erityisesti tota seinä maalausta.
Kahvila jonka näette kuvissa oli niin suloinen ja oisin halunut jäädä sinne pidemmäksi aikaa, mutta meilä oli aika tiukka aikataulu niin että meilä olisi tarpeeksi aikaa kaikkeen. Mielestäni se on aika outoa että olen käynyt maissa kuten Australiassa ja jenkeissä ennen Viroa, vaikka se on toisella puolella suomenlahtea. Toivottavasti teillä on hyvä viikko. :)
Love, Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti