Bella's Fashionlife

Bella's Fashionlife

12.9.2015

KEEPING YOURSELF HEALTHY








So, lately I’ve been a bit sick. I’ve been well for a couple of weeks and the I’d get the flu, and it’s been going on like this for a few months now. It has not been  the most fun to constantly bee sick, so I’ve been trying to find some kind of solution or at least something I could do better. The weather at this time of the year is kind of difficult because it’s really cold in the morning but then it can get like almost 20 degrees in the middle of the day. Here’s some tips that I think could help. I know this is common knowledge but I’m trying to remind you all about it.
- Always try to eat breakfast, before I ate no breakfast but now I just simply get up twenty minutes earlier to make time for my breakfast. I usually eat porridge with some berries, but if you don’t like porridge just eat a simple sandwich or some muesli to start up your metabolism.
- Drink a lot of water, six to eight glasses a dag would be great and if you don’t like to drink that much plain boring water all day try detoxing water, you can mix up the flavors how you want your water to taste like. I recommend cucumber and kiwi or nectarine and some raspberries.
- Get your vitamins, I take a vitamin pill every morning, because you can’t get to much of it. A smoothie is an excellent way of getting a lot of vitamins, and it’s delicious too. Just plain fruits are great too, cause it’s always better to get your vitamins from a natural source.
- And simply just try to mix up what your eating once in a while, at least for me it’s been a slight challenge cause when you live alone it’s not always easy to get yourself to create a different meal almost every day.
Stay healthy :)

Moikka, lähiaikoina olen ollut vähän kipeänä. Olen ollut terveenä pariviikkoa ja sitten olen saanut nuhan, ja se on jatkunut näin jo pari kuukautta. Ei ole ollut erittäin kivaa olla kipeänä koko ajan, niin ole yrittänyt löytää jonkunlaista ratkaisua tai ainakin jotakin mitä voisin tehdä paremmin. Sää tähän aikaan vuodesta on aika vaikea, koska aamulla on tosi kylmä ja keskellä päivää voi olla jopa 20 astetta. Tiedän että tämä on yleis tietoa, mutta yritän vain muistuttaa teitä näistä asioista.
- Yritä aina syödä aamiaista, minä en syönyt yhtään aamiasta pariin vuoteen, mutta nytten nousen vain parikymmentä minuuttia aikaisemmin ylös että ehdin syödä aamiaiseni. Syön yleensä puuroa mansikoitten kera, mutta jos et tykkää puurostavoit aina syödä leivän tai vähän mysliä saadaaksesi aineenvaihduntasi käyntiin.
- Juo paljon vettä, kuusi viiva kahdeksan lasillista vettä päivässä olisi hyvä ja jos et halua joda vain tylsää vettä koko päivän, voit aina koittaa detox vettä, voit esimerkiksi laittaa kurkkua ja kiiviä tai nektariinia ja vähän vadelmia saadaaksesi sen kivan maun.
- Syö vitamiinejä, minä syön joka aamu yhden vitamiini pillerin että olen saanut päivän aikana ainakin jotain vitamiinia kroppaani. Smootie on erinomainen tapa saada paljon vitamiineja, ja se on myös maukasta. Hedelmät ovat myös hyviä myös koska on aina parempi saada vitamiinit luonnollisella tavalla.
- Ja yritä vähän vaihdella mitä syöt aina välillä, ainakin minulle se on ollut vähän vaikeeta yrittää melkein joka päivä keksiä jonkinlaisen erinlaisen aterian kun asuu yksin.
Pysykää terveinä :)
Love, Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti