Bella's Fashionlife

Bella's Fashionlife

30.3.2016

ORANGE & WHITE WALL








 
Hi, hope you've had a great week up to this point. Yesterday I started to work on my '' final work '' for my work period in school. I'm designing this storeroom into a clothing room, it's quite exciting. 
I feel like I can wear light pink and other colors like that because of these darker colored hair. I feel like the ripped jeans just make it even better because I don't feel so girly but still girly, if you understand what I mean. 

Moikka, toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko tähän mennessä. Eilen aloitin tekemään lopputyötäni työharjoittelu jaksoa varten. Suunnittelen varastohuoneesta vaatehuoneen, se on kyllä vähän jännittävää.
Minulta tuntuu siltä kun voin pukeutua vaaleanpunaiseen ja muihin semmoisiin väreihin tummien hiusten takia. Minulta tuntuu että revityt farkut tekee siitä jopa vielä paremman koska se ei tunnu liian tyttömäiseltä mutta silti vähän tyttömäiseltä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

 



As you might have noticed in some of my latest posts I've been wearing fake eyelashes lately, but now I should buy a new pair, so when I'm not wearing any. I kind of feel naked on my face, because I got so attached to them. My mother thinks that I shouldn't be wearing so much makeup, but the thing is that I wear it because I think it's an art and I feel good when I wear it, I think that you should all wear, or not wear makeup if it makes you feel confident and happy.

Kuten olette varmaan huomanneet viime postauksissani olen käyttänyt tekoripsiä, mutta nytten minun pitäisi ostaa usi pari, niin minulla ei ole nytten niitä päällä. Tuntuu vähän oudolta ja vähän alastomalta naamassani, koska olen tottunut niitten käyttämiseen. Äitini mielestä minun ei pitäisi laittaa niin paljon meikkiä naamaan, mutta asia on niin että meikkaan koska mielestäni se on ''taidetta'' ja minulta tuntuu hyvältä kun minulla on meikkiä naamassa, mielestä kaikkien pitäisi meikata, tai olla meikkaamatta jos se saa sinut tuntemaan itsevarmalta ja onnelliseksi.
Love, Bella



Shirt- Bik Bok
Pants- Dr. Denim
Jacket- Vila
Shoes- Converse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti