Bella's Fashionlife

Bella's Fashionlife

17.4.2016

RAINY WEATHER

 

Hi lovelies, I’m so sorry I haven’t been posting in a long time, but that’s because I had to put my computer into service because the fan was making weird noise all time. We did try to clean it but it only helped a little bit, so now I'm using one of my dad's computers so I can do my school work and stuff like that. It's really hard in our generation to not have access to a computer because most of our school work is done on a computer and not even optional to write by hand. 

Moikka kaikki, olen tosi pahoillani etten ole postannut pitkään aikaan, mutta syynä on että tietokoneeni tuuletin oli tehnyt tosi pitkään aikaan outoa ääntä niin se piti viedä huoltoon. Yritimme kyllä puhdistaa sitä mutta se auttoi vain vähän, nytten minulla on käytössä yksi isäni tietokoneista niin että voin tehdä koulu töitä ja semmoista. Se on kyllä vaikeata meidän sukupolvessa, kun ei voi edes kirjoittaa joitakin koulu tehtäviä käsin vaan pitää olla elektronisesti.





I'm trying to work as hard as I can these last two months, I actually took three extra courses in another school for my math and English finals next autumn, I'm also going to re-write my Finish finals because I wasn't really satisfied with my results. I'm just going to set my mind towards the summer, it's going to be so excited because I'm going to live for six weeks in Cambridge which is such a beautiful city, can't wait. 

Yritän tehdä toitä niin kovaa kuin pystyn nämä viimeiset kuukaudet, otin jopa kolme extra kurssia toisessa lukiossa matikka ja englannin syyskirjotuksia varten, ajoin myös kirjoittaa suomen uudestaan koska en saanut ihan mitä olisin toivonut. Ajon asettaa mieleni kohti kesää, siitä tulee niin jännittävää, koska tulen asumaan kuusi kuukautta Cambridgessa joka on tosi kaunis kaupunki, en pysty odottamaan.
Love, Bella

 

Sweater- Benetton
Pants- Vero Moda
Umbrella- Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti